fbpx
VÆRN OM MILJØET – RYD OP OG SORTÉR
BuddyBob er designbeskyttet og fremstillet i genanvendt plast

RYD OP OG SORTÉR

I en verden hvor man dagligt hører om plastikbjerge i havene og at jordens ressourcer bliver brugt hurtigere end de produceres, bekymres man over de hober af jomfrueligt affald, som vi alle hver dag ender op med – og som burde minimeres, samles og sorteres.

Genbrugstanken er det vigtigeste element for fremtidig brug af ressourcer og de fleste ønsker grundlæggende at gøre det rigtige. Vi skal blot guides bedre og have et redskab, som kan hjælpe med dette – simpelt og effektivt. Derved minimerer vi vores fælles miljøpåvirkning samt optimerer brugen af genbrugsmaterialer.

BuddyBob er en alsidig og bæredygtig poseholder, der nemt og hurtigt kan stilles op – stort set hvor som helst. Den er tænkt som et redskab for alle der bruger plastiksække og kan nikke genkendende til udfordringen med halvtomme og sammenfaldne poser. Dette ødelægger ofte både tanke og hensigt ifht. at rydde op og sortere i hverdagen. BuddyBob’s funktion er, at holde posen åben i sin optimale form, så den kan fyldes uden besvær. Når posen er fyldt, trækkes BuddyBob uproblematisk op og kan derfor anvendes igen og igen.

Vores hjerte brænder 100% for genbrugstanken, hvor man i en cirkulær proces producerer/bruger/sorterer/genbruger. En slags affaldssymbiose. BuddyBob er fremstillet i genbrugsplast og indgår derfor som et naturligt element i denne proces.

Så udover at være et uvurderligt redskab til oprydning og sortering, er BuddyBob med til at værne om miljøet. Vil du ikke også være med til det?

BuddyBob = funktion og miljø!